Termeni si Conditii

Utilizarea acestui site presupune ca ati citit termenii de utilizare si ca sunteti de acord cu acestia in totalitate.

S.S.I.F. VIENNA Investment Trust nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site-ul societatii. Datele si informatiile referitoare la orice tip de instrumente financiare prezentate pe acest site nu constituie recomandari, indicii sau garantii ale calitatii sau performantelor acestor instrumente. S.S.I.F VIENNA Investment Trust nu va raspunde pentru nici un fel de pierderi sau daune ce ar putea rezulta, direct sau indirect, din sau in legatura cu utilizarea acestui site.

S.S.I.F. VIENNA Investment Trust isi rezerva dreptul de a modifica continutul si structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila a clientilor ori publicului larg.
S.S.I.F. VIENNA Investment Trust nu poate garanta ca site-ul actual nu contine erori, cu toate ca ne straduim sa prezentam informatii cat mai clare si corecte. De asemenea, vom depune toate eforturile necesare pentru remedierea erorilor in caz ca acestea vor aparea.