Servicii legate de Oferte Publice

servicii-ipoListarea la cota unei burse de valori este o evolutie naturala pentru cele mai multe companii de succes, pentru care avantajele pot fi considerabile.

Suntem in masura sa va sfatuim cu privire la oportunitatea de listare si de a va ajuta la evaluarea optiunilor disponibile. Cu ajutorul experientei noastre in domeniu, putem oferi clientilor nostri servicii profesionale care cuprind:

Due diligence

● analiza afacerii in cadrul grupului

● identificarea principalelor obstacole ce pot fi intalnite in procesul de listare

● revizuirea performantelor financiare anterioare ale clientului si discutarea problemelor legate de rapoartele contabile.

Etapa de pregatire a IPO-ului

● consultanta in procesul de listare, de reglementare si identificarea problemelor majore ale clientului

● revizuirea structurii grupului si intocmirea unui raport in vederea listarii

● asistenta in procesul de planificare si restructurare pentru capitalul potential, a datoriei si/sau alte oportunitati de atragere a fondurilor.

Planul de afaceri

● asistenta in evaluarea si modificarea modelelor de afaceri existente, cu scopul de a spori eficienta si eficacitatea

● transmiterea planului de afaceri catre toti potentialii investitori si parteneri pentru imbunatatirea profilului clientilor.

Investitori strategici si/sau investitori financiari

● identificarea investitorilor strategici si/sau financiari oportuni pentru investitii potentiale si alte operatiuni financiare de colaborare

● asistenta in negocierea si revizuirea clauzelor si structurii investitiilor.

Monitorizare si supraveghere continua

● asistenta in monitorizarea dezvoltarii afacerilor si operatiunilor, controale interne si guvernare corporativa continua

● acces la consultanta in timp util

● asigurarea desfasurarii normale a activitatii in procesul de listare in conformitate cu normele de listare.

Oferte secundare

Listarea este un pas important pentru dezvoltarea unei companii. Extinderile ulterioare vor fi finantate printr-o emisiune de drepturi, oferte deschise si/sau alte plasamente. Va putem asista in gestionarea acestor operatiuni secundare, pregatind documentatia necesara, cadrul legal de desfasurare si relatia cu brokerii dumneavoastra.