Mesajul Presedintelui

mesajul-presedinteluiFilozofia de investitii

„Cand te lupti cu propria-ti constiinta si esti invins, atunci ai castigat!” este premisa cultivarii propriului caracter. Nu as putea accepta un loc in acest mecanism viu, numit bursa, daca mi-as pierde demnitatea. Nimic nu conteaza mai mult decat omul si cred ca, pentru a deveni toreador, trebuie sa inveti intai sa fii taur!

Construirea INCREDERII este afacerea noastra. Trebuie sa multumesc colegilor mei, partenerilor mei, actionarilor, pentru ca sunt constient de faptul ca toate marile realizari sunt eforturi de echipa. Am avut parte de succes pe toate liniile incurajand comunicarea timpurie si onesta in randul personalului – acesta fiind cel mai de pret bun al nostru.

Anul acesta inseamna continuarea traditiei prin orientarea catre servicii de valoare. Acesta este modul prin care am crescut ca si companie in Romania, planurile noastre pentru urmatorii ani fiind unele ambitioase. Am inceput sa urcam pe treptele scarii succesului si nu ne vom opri pana cand nu vom ajunge in varf! Si chiar si atunci, va promit, ne vom mai gandi la asta!

 

Adrian Simionescu